avragroup

Η πρώτη εταιρία Διαχείρισης Πολυκατοικιών της Λάρισας που ξεκίνησε το ταξίδι της σε άλλες πόλεις

Εισερχόμενος στα γραφεία της εταιρίας για την συνέντευξή μας, εισέπραξα αμέσως τη θετική αύρα (όπως άλλωστε και η εμπορική επωνυμία της επιχείρησης) των ανθρώπων που την απαρτίζουν.

Όλοι τους πρόσωπα γνώριμα στην πόλη της Λάρισας, που 14 χρόνια τώρα μπαίνουν καθημερινά στα σπίτια μας, για να φροντίζουν τις ανάγκες μας, παρέχοντάς μας υπηρεσίες Διαχείρισης πολυκατοικιών, Έκδοσης κοινοχρήστων, Απεντομώσεων – Απολυμάνσεων, Καθαριότητας, Βιοκαθαρισμού και Ασφαλειών.

Ενορχηστρωτής της όλης επιχείρησης ο πάντα φιλόξενος και χαμογελαστός Θανάσης Τσακίρης έχοντας από την πρώτη στιγμή δίπλα του την Κατερίνα Ράπτη και την γνωστή ομάδα του.

Κύριε Τσακίρη ως ιδιοκτήτης – γενικός διευθυντής μιλήστε μας για την Αύρα Διαχείριση.

Η «αύρα» είναι ένα όνειρο το οποίο πραγματοποιήθηκε μετά από τουλάχιστον 14 χρόνια ενασχόλησής μου με τους κλάδους της διαχείρισης πολυκατοικιών, της απεντόμωσης, της καθαριότητας, του βιοκαθαρισμού και των ασφαλειών.

Ως ένας εκ των ιδιοκτητών της εταιρίας «Σβούρα» η οποία πλέον δεν υφίσταται γνώρισα και με γνώρισε ο κόσμος της Λάρισας και αντιλήφθηκα πολύ νωρίς ότι με τις συγκεκριμένες υπηρεσίες υπάρχει μια μεγάλη κοινωνική ευθύνη η οποία χρειάζεται έντονα το στοιχείο της εν συναίσθησης.

Αυτό ακριβώς έπραξα στο μέγιστο βαθμό με τη δημιουργία της «αύρα Διαχείριση» η μεγάλη επιτυχία της οποίας στηρίχτηκε στα παραπάνω στοιχεία και έδωσε σ’ αυτό το νέο όραμα τεράστια ώθηση ώστε να οδηγεί τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο κλάδο με ηγετικά πλέον χαρακτηριστικά.

Ένα νέο ξεκίνημα, λοιπόν, εδώ και ενάμιση χρόνο σε νέες μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις, με ίδια τηλέφωνα και ίδια ομάδα, με πολυετή παρουσία στο χώρο, με άριστη τεχνογνωσία και ποιότητα εργασιών αλλά το τονίζω με διαφορετικό μοντέλο προσέγγισης των υπηρεσιών που παρέχουμε καθώς βάζουμε στη θέση των πελατών μας, τον ίδιο τον εαυτό μας με ότι αυτό συνεπάγεται και πιστέψτε με ότι μόνο θετικά αποτελέσματα φέρνει μια τέτοια φιλοσοφία στην ανάπτυξη και στην εξέλιξη μιας επιχείρησης.

Εδώ θέλω να υπερτονίσω ότι στο εγχείρημα της «αύρα Διαχείριση» αρωγοί υπήρξαν οι άνθρωποι που πίστεψαν σε εμένα, παλιοί και νέοι εργαζόμενοι και συνεργάτες στα τμήματα της διαχείρισης, της καθαριότητας, της απεντόμωσης, του βιοκαθαρισμού και των ασφαλειών οι οποίοι με εμπιστεύτηκαν, με ακολούθησαν και όπως βλέπετε είναι δίπλα μου τόσο χρόνια μέχρι και σήμερα. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Το θεωρώ γεγονός ιδιαίτερα τιμητικό εργοδοτικά αλλά και ανθρωπιστικά για εμένα. Αλλά το κυριότερο είναι να αναδειχθεί ο άριστος επαγγελματισμός και η συνέπειά τους ώστε να μην συρρικνωθούν ποτέ οι ήδη υπάρχουσες παρεχόμενες υπηρεσίες και τα αποτελέσματά μας να είναι πάντα εξαιρετικά και πετυχημένα.

Με την «αύρα Διαχείριση», βασικός μου στόχος και σκοπός είναι να απογειώσω τις παρεχόμενες υπηρεσίες προσφέροντας καθημερινά καινοτόμες μεθόδους, όπως κάνω τόσα χρόνια άλλωστε, στο αντικείμενο δραστηριοτήτων μου, δίνοντας πρωτοπόρες καθημερινές λύσεις στις ανάγκες του κόσμου της Λάρισας.

Με χαρά πληροφορηθήκαμε ότι, παρόλο τις δύσκολες καταστάσεις  που διανύουμε, είστε η πρώτη εταιρία του χώρου που τολμήσατε ένα νέο ξεκίνημα – ένα νέο ταξίδι, για άλλες πόλεις, θέλετε να μας μιλήσετε για αυτό;

Ο χρόνος που πέρασε για την «αύρα Διαχείριση» ήταν ένα χρόνος γεμάτος επιτυχίες με εξαιρετικές συνεργασίες και μόνο ποιοτικά αποτελέσματα. Η εμπιστοσύνη του κόσμου στο πρόσωπό μας, μου έδειξε ότι ο κόσμος επιλέγει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Φανταστείτε μόνο, ότι η γρήγορη εξέλιξη – ανάπτυξη της «αύρα» στην Λάρισα,  δημιούργησε 8 νέες θέσεις εργασίας σε μόλις ένα χρόνο.

Η ασφάλεια που νιώθω, έχοντας δίπλα μου στην Λάρισα μία ομάδα ανθρώπων οι οποίοι διέπονται από μακροχρόνια εμπειρία, επαγγελματισμό, επιστημονική τεχνογνωσία και επάρκεια μου δίνει το συγκριτικό πλεονέκτημα να σκέφτομαι εντελώς διαφορετικά και κυρίως αναπτυξιακά.

Η ωριμότητα που απέκτησα δραστηριοποιούμενος στα παραπάνω αντικείμενα όλα αυτά τα χρόνια, η ανησυχία μου για δημιουργικότητα και η αποστροφή μου για επαγγελματική στασιμότητα με οδήγησαν στην λήψη της παραπάνω απόφασης να κάνω το βήμα και να πραγματοποιήσω το όραμα μου, να μεγαλώσει, να διευρυνθεί η υπάρχουσα εταιρία ξεκινώντας το «ρομαντικό ταξίδι» της ανάπτυξης από την πόλη της Κατερίνης. Avragroup λοιπόν. Η δημιουργία του είναι γεγονός! 

Κύριε Τσακίρη καλές δουλείες και καλή επιτυχία στο ξεκίνημα σας στο κατάστημα της Κατερίνης. Και ποια η επόμενη κίνηση σας;

Ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι και φαντάζομαι ότι το έχετε αντιληφθεί και εσείς πλέον ότι ποτέ δεν επαναπαύομαι και κυρίως ποτέ δεν ασχολήθηκα με εύκολα και τετριμμένα πράγματα επαγγελματικά.

Μου αρέσει να δημιουργώ συνεχώς πράματα και υπηρεσίες που κάνουν τη ζωή του κόσμου «πιο εύκολη». Με συναρπάζει αυτό. Να δίνω λύσεις αξιόπιστες και μοναδικές όπως ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή και με την «αύρα Διαχείριση» τις υπηρεσίες της οποίας δύσκολα μπορεί κάποιος να τις παρέχει στο επίπεδο ποιότητας και αξιοπιστίας που τις έχουμε φτάσει εμείς.

Και δεν το λέω εγώ αυτό, προς θεού, αλλά είναι κάτι που εκφράζεται από τον κόσμο ο οποίος με ένα μαγικό τρόπο μας έχει τοποθετήσει στο «νούμερο 1» τόσο στον κλάδο μας όσο και στις καρδιές του.

Αυτό για μένα είναι τιμή και θα κάνω το οτιδήποτε ώστε να μην το χάσω και φυσικά να μου επιτρέψετε να πω και αυτό, ότι δεν το ανταλλάσσω με τίποτα.

Άρα θα προσπαθώ συνεχώς μαζί με την Κατερίνα να κάνουμε τα πράματα ακόμα καλύτερα για τους πελάτες μας και τους ανθρώπους που έχουν απογειώσει την «αύρα Διαχείριση» με τη δουλειά και την πιστή προσήλωσή τους στο καθήκον.

Παρόλα αυτά είμαι της άποψης ένα βήμα και σταθερό την κάθε φορά.

Υποσχόμαστε, λοιπόν, ότι τα καλύτερα έρχονται. Σύντομα θα έχουμε και πιο ευχάριστα νέα αλλά είναι νωρίς να σας αποκαλύψω οτιδήποτε!

Κα Ειρήνη Ζιακούλη είστε η πλέον αρμόδια να μας μιλήστε για τα μυστικά μιας επιτυχημένης διαχείρισης, καθώς από συζητήσεις με συνεργάτες και πελάτες σας, μαθαίνουμε ότι είστε η πιο διακεκριμένη και πιο αγαπητή εταιρία διαχείρισης πολυκατοικιών στην πόλη της Λάρισας.

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Πέρα από την πολυετή μας πείρα, η επιτυχία μας οφείλεται στην άριστη και εξειδικευμένη γνώση μας, στην συνεχόμενη εκπαίδευσή μας, στην ανησυχία για την καθημερινή βελτίωση μας, στην επένδυση προς όφελός σας.

Όλα αυτά τα χρόνια άξονάς μας υπήρξε η προσωπική σχέση που χτίζουμε καθημερινά με τον κάθε διαμένοντα στην πολυκατοικία ξεχωριστά. Έχουμε καταφέρει να μπορούμε να ικανοποιούμε τις διαφορετικές και ξεχωριστές ανάγκες σας, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξατομίκευση, καθώς και στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Εδώ στην αύρα Διαχείριση, προτεραιότητα μας ήταν, είναι και θα είναι η συνεχής βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, κάτι που αποδεικνύεται καθημερινά μέσα από τις καινοτομίες που μας χαρακτηρίζουν.

Είναι γνωστό σε όλους ότι παρείχαμε πρώτοι στην πόλη της Λάρισας τα Online view κοινόχρηστα, μέσω της εφαρμογής μας, που πλέον έχει μετονομαστεί σε  «myavra», και άμεσα μέσω του tablet ή του κινητού σας όπου και αν βρίσκεστε,  μπορείτε να δείτε και να εκτυπώσετε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση της πολυκατοικίας σας, τα παραστατικά εξόδων, το ταμείο της πολυκατοικίας, τις αποφάσεις γενικών συνελεύσεων κλπ. καθιστώντας μας έτσι απόλυτα διαφανείς.

Βρισκόμενοι πάντα σε ετοιμότητα, προσαρμοστήκαμε στις ανάγκες των καιρών (την κατάσταση που βιώσαμε και βιώνουμε, την πανδημία covid) και αξιοποιώντας την τεχνολογία προχωρήσαμε πρώτοι σε ομαδικές συνομιλίες – τηλεσυνελεύσεις με τους συνιδιοκτήτες των πολυκατοικιών που διαχειριζόμαστε μέσω εφαρμογών, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην εύρυθμη λειτουργία των πολυκατοικιών, με τους πελάτες να νοιώθουν ασφάλεια δίπλα μας.

Μεριμνήσαμε να προστατέψουμε τους πελάτες μας παίρνοντας διάφορα μέτρα πρόληψης, όπως το να εγκαταστήσουμε δοσομετρικές συσκευές αντισηπτικού διαλύματος, σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους των πολυκατοικιών που διαχειριζόμαστε.

Όλα τα παραπάνω και μια σειρά από άλλες καινοτομίες είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε και να διαφέρουμε από τις υπόλοιπες εταιρίες. Αποδείξαμε λοιπόν, ότι έχουμε την δεξιότητα και την δυναμική, να μην παρέχουμε μόνο τις συνηθισμένες και παρωχημένες αρμοδιότητες ενός διαχειριστή στις πολυκατοικίες που διαχειριζόμαστε!

Κυρία Κατερίνα Ράπτη σας παρακολουθούμε όλο αυτό το διάστημα ότι βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Πείτε μας την εμπειρία σας.

Καλεστήκαμε να αντιμετωπίσουμε μία πρωτόγνωρη για εμάς κατάσταση, μία πανδημία. Με ανεπτυγμένο το αίσθημα ευθύνης, για την ιδιωτική και δημόσια υγεία, για την ασφάλεια όλων μας, ως αύρα Διαχείριση ανταποκριθήκαμε από τον Μάρτιο του 2020 ως και σήμερα, με εξαντλητικούς ρυθμούς βάζοντας στην άκρη τους εαυτούς μας, την κοινωνική, προσωπική και οικογενειακή μας ζωή, υπηρετώντας οποιαδήποτε ώρα και στιγμή τις ανάγκες των δημόσιων και ιδιωτικών χώρων για εφαρμογές Μικροβιοκτονίας, ώστε να περιορίζεται άμεσα η διασπορά του ιού.

Τιμητικό για εμάς που αναγνωρίστηκαν 16 χρόνια σκληρής δουλειάς, η τεχνογνωσία μας και η επιστημονική κατάρτισή μας, πάνω στο αντικείμενο και μας εμπιστεύτηκαν και συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται  χώροι όπου χρήζουν εξαιρετικής υγιεινής και χώροι αυξημένης συνάθροισης, όπως το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, Δήμοι του Νομού και της Περιφέρειας, Ναυτιλιακές εταιρίες, αλλά και άλλες μεγάλες και μικρές ιδιωτικές επιχειρήσεις του Νομού και όχι μόνο.

Επίσης να πω για εμάς, ότι έχοντας αίσθηση του καθήκοντος των υπηρεσιών Μικροβιοκτονίας και της σοβαρότητας της κατάστασης, κατανοήσαμε την ανάγκη για συνεχή επιμόρφωση ώστε να διαχειριζόμαστε σωστά τα νέα δεδομένα που προκύπτουν αλλά και να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας στις εφαρμογές έναντι του SARS -COV2, με κατακτήσεις, βεβαιώσεις και σεμινάρια κατάρτισης από διαφορετικούς φορείς (ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ, κ.ά.). Όλα τα παραπάνω τα κατακτήσαμε αφιερώνοντας πολύ χρόνο, στην προσπάθειά μας να ανταποκριθούμε άκρως επαγγελματικά και με ασφάλεια.

Πιστεύω λοιπόν ότι σε αυτή την δοκιμασία για τον κλάδο μας, η αύρα ήταν μάλλον από πάντα σε ετοιμότητα! (Σε αυτό το σημείο γελώντας η Κατερίνα θυμάται και μας εξιστορεί πως συμπεριφερθήκανε μαζί με τον Θανάση και τον Κώστα Σακελλαρίου, όταν καλέστηκαν και βρεθήκαν να αντιμετωπίζουν το πρώτο κρούσμα στην πόλη καθοδηγούμενοι από την Αθήνα, φοβισμένοι αλλά και αποφασισμένοι φορώντας από τρεις στολές ο καθένας!).

Αποκτήσαμε καινούργια εφόδια και μία ανεκτίμητη εμπειρία πάνω στην διαχείριση μιας πανδημίας. Χαρακτηριστικό μας, ότι καταφέραμε και σταθήκαμε στο ύψος που απαιτούσαν οι περιστάσεις με ευσυνειδησία, με σοβαρότητα, αλλά κυρίως με επαγγελματική και επιστημονική επάρκεια, για αυτό και ο Ιδιωτικός και ο Δημόσιος τομέας μας επέλεξαν και συνεχίζουν να μας επιλέγουν καθημερινά για τις εφαρμογές τους ως την πιο αξιόπιστη, την νούμερο ένα εταιρία! Και είναι ευκαιρία για εμένα να τους ευχαριστήσω όλους δημόσια για την εμπιστοσύνη και την άψογη μεταξύ μας συνεργασία!

Κυρία Γεωργία Στεφανή χρόνια και εσείς εργαζόμενη στον χώρο, πείτε μας λοιπόν πώς πετυχαίνετε όταν παρέχετε υπηρεσίες καθαριότητας φεύγοντας να αφήνετε πίσω σας μία φρεσκάδα, ένα άρωμα «αύρας» αυτό που και σας χαρακτηρίζει;

Η φροντίδα ενός κτιρίου αποτελεί πρόκληση για εμάς! Αντιμετωπίζουμε τον κάθε χώρο σαν να είναι μοναδικός. Με απόλυτο σεβασμό τόσο στον πελάτη όσο και στον χώρο του, η αύρα είναι σε θέση πια να αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες της και να μετατρέπει τον κάθε χώρο σε ένα πεντακάθαρο, υγιεινό και φιλικό περιβάλλον.

Οι άνθρωποί μας, εργαζόμενοι χρόνια στο χώρο της καθαριότητας, είναι άρτια εκπαιδευμένοι με τη σωστή μεθοδολογία στον καθαρισμό ενός χώρου και τον αντιμετωπίζουν με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και φροντίδα.

Η ανησυχία μας για ένα άψογο αποτέλεσμα, να αναλαμβάνουμε ένα δύσκολο χώρο και να ανταποκρινόμαστε ουσιαστικά, μας οδήγησε επενδύοντας να διαθέτουμε πια όλο τον απαιτούμενο νέας τεχνολογίας εξοπλισμό, όλα τα μηχανικά μέσα, τα εργαλεία, τα υλικά καθαρισμού καθώς και κάθε άλλο σχετικό ή απαραίτητο υλικό για να παραδίδεται ό χώρος όπως ακριβώς πρέπει, να ξεπερνά τις προσδοκίες του πελάτη.

Οι μέθοδοι καθαρισμού που έχουμε επιλέξει να εφαρμόζουμε είναι σύμφωνες με τα αυστηρότερα κριτήρια υγιεινής και ασφάλειας με την χρήση προϊόντων υψηλής ποιότητας και πάντα αρεσκόμενοι στην καινοτομία με πράξεις δημιουργήσαμε το δικό μας χαρακτηριστικό αρωματικό υγρό αποκλειστικά για τους  χώρους που φροντίζουμε!

Μάλιστα! Πού απευθύνεστε λοιπόν και γιατί να σας επιλέξουν για αυτήν σας την υπηρεσία;

Αποδεδειγμένα πλέον εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν υπάρχει η αύρα Διαχείριση! Απευθυνόμαστε στους πάντες και τα πάντα. Η υπηρεσία μας αυτή προσφέρεται σε επαγγελματικούς χώρους, πολυκατοικίες, διαμερίσματα, μονοκατοικίες κ.α. για αρχικούς καθαρισμούς, γενικούς καθαρισμούς, εργολαβικούς καθαρισμούς και για ημερήσιες, εβδομαδιαίες και μηνιαίες συντηρήσεις καθαριότητας.

Μας επιλέγουν και μας εμπιστεύονται λοιπόν, γιατί καταγράφουμε τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε χώρου και ανάλογα προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση με ένα αναλυτικό πρόγραμμα εργασιών υψηλής ποιότητας, αναδεικνύοντας την εικόνα του και αναβαθμίζοντας την ποιότητα της ζωής σας μέσα σε αυτόν. Γιατί φροντίζουμε το χώρο σας σε καθορισμένες ημέρες και ώρες με βάση το πρόγραμμα που έχει διαμορφωθεί και που σας εξυπηρετεί. Γιατί η αύρα Διαχείριση καινοτομώντας, έχει καθιερώσει την ανάρτηση του Εντύπου εποπτείας ροής εργασιών στον πίνακα του κάθε χώρου, με σκοπό να διαπιστώνεται η συχνότητα και η σωστή εκτέλεση των υπηρεσιών καθαρισμού από εσάς  αλλά και από τον επόπτη της εταιρίας μας. Γιατί αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες των καιρών προσπαθούμε να σας προσφέρουμε την υπηρεσία μας στην καλύτερη τιμή χωρίς να μειώνεται η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα  της. Γιατί στη φιλοσοφία μας όταν μας υποδεικνύουν ένα χώρο, όσες δυσκολίες και αν έχει, για εμάς δεν υπάρχει η λέξη «αυτό δεν γίνεται…» όλα γίνονται αρκεί να έχεις την ικανότητα να στέκεσαι επαγγελματικά και όχι ερασιτεχνικά, ώστε να είσαι σε θέση άμεσα να αναλάβεις και να ολοκληρώσεις οποιαδήποτε έργο σου ζητηθεί! 

Δημήτρη, ο Βιοκαθαρισμός στρωμάτων για πολλούς είναι μια πρωτόγνωρη υπηρεσία. Πώς βοηθάει στην διατήρηση ενός υγιέστερου και καθαρότερου περιβάλλοντος; Ποια η διαδικασία; Δώστε μας κάποιες πληροφορίες.

Βιολογικός καθαρισμός, είναι η εξειδικευμένη φροντίδα με απορρύπανση και αναζωογόνηση των ινώδη επιφανειών, με βαθύ καθαρισμό στον οποίο χρησιμοποιούνται αποκλειστικά βιολογικά, υποαλλεργικά και 100% βιοδιασπώμενα σκευάσματα, που είναι πλήρως ασφαλή για τον άνθρωπο, τα κατοικίδια ζώα και φιλικά προς το περιβάλλον.
Η όλη διαδικασία υλοποίησης γίνεται σε τρία στάδια, και εδώ αξίζει να αναφέρω ότι είμαστε η μοναδική εταιρία στην Περιφέρεια που εφαρμόζουμε την συγκεκριμένη μέθοδο.

Στάδιο1ο της ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΣΗΣ

Με τα μηχανήματα ισχυρής αναρρόφησης, μέσω των έντονων παλμικών δονήσεων και με τη δημιουργία στατικού ηλεκτρισμού, καταφέρνουμε τη διάσπαση των σωματιδίων ενώ με την ταυτόχρονη υψηλή αναρρόφηση επιτυγχάνεται η πλήρης απορρύπανση απομακρύνοντας τα ακάρεα και τα περιττώματά τους, τη σκόνη, τα βακτηρίδια, τους μύκητες, κ.α.
Παράλληλα η αναρρόφηση γίνεται σε ειδικό φίλτρο HEPA (υψηλής κατακράτησης) χωρίς να υπάρχει κίνδυνος διασποράς στον χώρο.

Στάδιο 2ο της ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ

Γίνεται ψεκασμός με CleanSpray ένα βιολογικό απολυμαντικό προϊόν – 100% φυσικό, το οποίο εξουδετερώνει ακάρεα, μύκητες, βακτήρια & άλλα παθογόνα μικρόβια, το οποίο συμβάλλει στη μείωση των αλλεργιών, εξαφανίζει δυσάρεστες οσμές, απολυμαίνει καθυστερώντας την επανεμφάνιση των ακάρεων.

Στάδιο 3ο της ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ

Με πιστοποιημένη Haccp συσκευή υπέρυθρης ακτινοβολίας (UV-C CleanTechnology), που χρησιμοποιείται από ειδικευμένο προσωπικό, εξοντώνεται κάθε μικροοργανισμός – βακτήριο ή άλλο παθογόνο μικρόβιο περνώντας τη συσκευή πάνω από όλες τις επιφάνειες διασφαλίζοντας έτσι την ολοκληρωτική αποστείρωση.

Ερχόμαστε αποκλειστικά στον χώρο σας, την ώρα που σας εξυπηρετεί και το στρώμα, σαλόνι,  χαλί -μοκέτα είναι έτοιμα προς άμεση χρήση. Οι έμπειροι τεχνικοί μας με την πιο σύγχρονη μέθοδο προσφέρουν ένα άριστο αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.

Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Σε αυτό το σημείο της συνέντευξης η Δήμητρα Πράντζου ζήτησε το λόγο με την ευγένεια που πάντα την χαρακτηρίζει και θέλησε να μας  επισημάνει τα εξής για τις ασφαλιστικές υπηρεσίες.

Για εμάς εδώ στη αύρα ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, το ίδιο και οι ανάγκες του. Παρέχουμε προγράμματα ολοκληρωμένων πακέτων Ιδιωτικής Ασφάλισης, Ασφάλισης οχημάτων, Ασφάλισης Επιχειρήσεων, Ασφάλισης Υγείας, Ταξιδιωτικής ασφάλισης, Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης. Η ομάδα μας είναι πάντα δίπλα σας!

ΑΥΡΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ/ΦΡΟΝΤΙΔΑ/ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ειδικότητα τους η διαχείριση των προβλημάτων που προκύπτουν, μας απασχολούν και μας ταλαιπωρούν. Προτεραιότητα τους η άμεση φροντίδα τους, δίνοντας επαγγελματικές λύσεις. Πρόθεση τους, ικανοποιημένοι πελάτες που νοιώθουν ασφάλεια δίπλα τους. Το τρίπτυχο τους (όπως αποτυπώνεται και στο εταιρικό τους logo) πραγματικά αγκαλιάζει τις ανάγκες μας ώστε να είναι η καθημερινότητα μας ευκολότερη!

Πηγή: https://www.larissanet.gr/2021/11/19/o-thanasis-tsakiris-kai-i-katerina-rapti-me-mia-xechoristi-avra-dimiourgoun-kai-dievrynontai

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται