Αρχικοί και Γενικοί Καθαρισμοί

Αρχικοί και Γενικοί Καθαρισμοί

Η “αύρα” έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια με τη συνεχή πορεία ανάπτυξης να ανταπεξέλθει στις ιδιαίτερα απαιτητικές εργασίες των αρχικών και γενικών καθαρισμών δημιουργώντας μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες της, φροντίζοντας να ξεπερνάει πάντοτε τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες τους.

Με αξιοπιστία και απόλυτο σεβασμό τόσο στον πελάτη, όσο και στο χώρο του, είμαστε σε θέση να αναβαθμίζουμε συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, αναλαμβάνοντας να μετατρέψουμε τον κάθε χώρο σε ένα πεντακάθαρο, υγιεινό και φιλικό περιβάλλον.

Αξιολογώντας το χώρο σας παρέχουμε ευέλικτες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του κάθε χώρου.

Κάνουμε χρήση μηχανικού εξοπλισμού νέας τεχνολογίας, διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την μεθοδολογία υλοποίησης της παροχής εργασιών λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Οι μέθοδοι καθαρισμού που εφαρμόζουμε είναι σύμφωνες με τα αυστηρότερα κριτήρια υγιεινής και ασφάλειας με τη χρήση προϊόντων υψηλής ποιότητας.
Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι φιλικά προς το περιβάλλον, εγκεκριμένα από τις αρμόδιες υπηρεσίες (Γενικό χημείο του Κράτους, ΕΟΦ), και πληρούν τις προδιαγραφές περί υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων σε ποσότητα ικανή για την εξυπηρέτηση των αναγκών της εκτέλεσης της εργασίας. Επίσης δεν προκαλούν φθορές βραχυχρόνια ή μακροχρόνια στις εγκαταστάσεις και στον εξοπλισμό του κτηρίου.

Η υπηρεσία μας αυτή προσφέρεται για επαγγελματικούς χώρους, πολυκατοικίες, διαμερίσματα, μονοκατοικίες, βιομηχανικούς χώρους, καταστήματα κ.α. με εξειδίκευση στην διαχείριση καθαριότητας μεγάλων εκτάσεων χώρων.

Πάντα αρεσκόμενοι στην καινοτομία με πράξεις δημιουργήσαμε το δικό μας χαρακτηριστικό αρωματικό υγρό αποκλειστικά για τους χώρους που φροντίζουμε!

Έχουμε την ικανότητα να στεκόμαστε επαγγελματικά και όχι ερασιτεχνικά, ώστε να είμαστε σε θέση άμεσα να αναλάβουμε και να ολοκληρώσουμε οποιαδήποτε έργο μας ζητηθεί!

Για την αύρα Διαχείριση δεν υπάρχουν εμπόδια, οι προκλήσεις είναι η εξέλιξη μας!

Καλέστε στο 2410 617700 για να ενημερωθείτε για της υπηρεσίες καθαριότητας στο χώρο σας οικονομικά και με την εγγύηση της Αύρα Διαχείριση

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται