Υπηρεσίες Καθαριότητας

υπηρεσίες καθαριότητας

Η φροντίδα ενός κτιρίου αποτελεί πρόκληση για εμάς…

Η εταιρία μας μέσα από την μακροχρόνια πείρα της στον καθαρισμό πολυκατοικιών και επαγγελματικών χώρων και έχοντας γνώση των αναγκών και ιδιαιτεροτήτων του κάθε κτηρίου, φροντίζει για την δημιουργία κατάλληλων συνθηκών υγιεινής, για την ανάδειξη της εικόνας του κτιρίου και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής σας μέσα σε αυτό.

Μέλημα μας η ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών μας που σε συνδυασμό με την υποστήριξη των παρεχομένων υπηρεσιών μας, είναι στοιχεία με τα οποία η αύρα Διαχείριση δημιουργεί ένα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό ικανοποιημένων πελατών.

Αναβαθμίζοντας συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, αναπτύσσουμε νέες μεθόδους καθαρισμού, με τη χρήση προϊόντων υψηλής ποιότητας, φιλικών προς το περιβάλλον, αλλά και με τη χρήση εξοπλισμού νέας τεχνολογίας.

Με τα συνεργεία μας άρτια εκπαιδευμένα στο να ανταποκρίνονται στη σωστή μεθοδολογία του καθαρισμού κτηρίων, δημιουργούμε νέα επίπεδα ποιότητας στον καθαρισμό με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα, και φροντίδα.

Η Αύρα Διαχείριση προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού σε:

Πολυκατοικίες
Διαμερίσματα & Μονοκατοικίες
Γραφεία εταιρειών
Καταστήματα
Χώροι εστίασης
Αρχικούς & Γενικούς καθαρισμούς νεόκτιστων κτιρίων
Άλλους επαγγελματικούς χώρους

συμπεριλαμβάνοντας ένα σύνολο εργασιών και ενεργειών, αναγκαίων για την δημιουργία συνθηκών υγιεινής, λειτουργικότητας και εμφάνισης.

Τα συνεργεία μας χαρακτηρίζει η ευγένεια, η αξιοπιστία και η άριστη ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών

Μεριμνώντας για την οργάνωση και διεκπεραίωση των υπηρεσιών καθαρισμού εγγυούμαστε την πλήρη λειτουργία και παρακολούθηση των υπηρεσιών από τους επόπτες καθαριότητας που συντονίζουν, επιβλέπουν και αναλαμβάνουν σε κάθε περίπτωση να εξασφαλίζουν την σωστή λειτουργία του προγράμματος εκτέλεσης εργασιών.

Οι επόπτες, άτομα με μακροχρόνια εμπειρία στον Καθαρισμό, φροντίζουν για την επάρκεια του εξοπλισμού και των υλικών καθαρισμού, διαμορφώνουν το πρόγραμμα του καθαρισμού και παρακολουθούν την υλοποίηση του και παράλληλα με την τεχνογνωσία τους προτείνουν νέες ιδέες που συμβάλουν στην εξέλιξη του έργου.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2410 617700 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται