Εφαρμογές Βιοκαθαρισμού

1. Βιοκαθαρισμος σε στρώματα

Με την ολοκληρωμένη εφαρμογή των 3ων σταδίων στο στρώμα σας ο βιολογικός καθαρισμός σας προσφέρει προσφέρει δύο σημαντικά πλεονεκτήματα. Αρχικά, μπορεί να σας εξασφαλίσει υγιεινές συνθήκες ύπνου, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στη διατήρηση της καλής κατάστασης του στρώματος μακροχρόνια.

Τα κλινοσκεπάσματα (καλύµµατα και σεντόνια) όσο συχνά και αν αλλάζονται δεν µας προστατεύουν µε αποτέλεσµα να επιβαρύνεται σηµαντικά η υγεία µας. Όπως καθαρίζουµε και φροντίζουµε τα ρούχα µας, κατά τον ίδιο τρόπο επιβάλλεται να συντηρούµε τουλάχιστον µια φορά το χρόνο, το στρώµα και το µαξιλάρι µας, µε τον οικολογικό καθαρισµό και την πιστοποιηµένη αντιαλλεργική προστασία, για να απολαµβάνουµε τον ύπνο µας σε ένα πεντακάθαρο και υγιεινό στρώµα χωρίς αλλεργίες.

Συμβουλή: Αποφύγετε οποιαδήποτε μορφή υγρού καθαρισμού των στρωμάτων ακόμα και την χρήση ατμού καθώς έστω και λίγη υγρασία αν δημιουργηθεί στο εσωτερικό των στρωμάτων οι αποικίες ακαρέων, βακτηρίων και μυκήτων θα αναπτυχθούν τάχιστα με αποτέλεσμα ένα μολυσμένο στρώμα ύπνου αντί ενός καθαρού που θα θέλατε να είχατε.

βιοκαθαρισμός

2. Βιοκαθαρισμός Σαλονιών - Διαδικασία

Η εταιρία μας σας προσφέρει 2 εξειδικευμένες υπηρεσίες εφαρμογής Βιολογικού καθαρισμού των σαλονιών σας:

1. Στεγνός Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιών
2. Υγρός Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιών

Με την ολοκληρωμένη εφαρμογή των 3ων σταδίων ο στεγνός Βιολογικός Καθαρισμός είναι κατάλληλος για να απομακρύνουμε όλους τους Μικροοργανισμούς, Ακάρεα, Μύκητες, Βακτήρια και την οικιακή σκόνη που βρίσκεται επάνω στα σαλόνια και να δώσει την πραγματική καθαριότητα σε βάθος ώστε να απαλαγείτε από όλο το Μικροβιακό φορτίο!

Είναι μια μέθοδος που έχει ως αποτέλεσμα την καταπολέμηση των μικροβίων αλλά και την αναζωογόνηση των χρωμάτων στις ταπετσαρίες επίπλων σας σε βάθος.

Με τον υγρό καθαρισμό μπορείτε να απαλλαγείτε από λεκέδες που δημιουργήθηκαν από τρόφιμα όπως λάδι, καφές, αίμα που γίνονται εστία για αύξηση μικροοργανισμών!

Εξαφανίστε μόνιμους λεκέδες, κιτρινίλες και ζωντανέψτε τα χρώματα στο σαλόνι σας χωρίς να αφήσουν κατάλοιπα σαπουνιού και απορρυπαντικού στο στέγνωμα τους.

Τα βήματα που εφαρμόζουμε στον Υγρό καθαρισμό είναι τα ακόλουθα:

Βήμα 1
Αρχικά, χρησιμοποιούμε ειδικά επαγγελματικά μηχανήματα ισχυρής αναρρόφησης, μέσω των έντονων παλμικών δονήσεων γίνεται η απορρύπανση στο εσωτερικό του σαλονιού. Ο καθαρισμός σαλονιού γίνεται με αυτή τη διαδικασία για κάθε τμήμα ξεχωριστά. Αυτό σημαίνει πως καθαρίζονται κορμός, μαξιλάρια και τα υπόλοιπα μέρη χωριστά.

Βήμα 2
Στο επόμενο βήμα πραγματοποιείται το πλύσιμο της υφασμάτινης επιφάνειας. Η πλύση γίνεται με ειδικό εξοπλισμό που κάνει πλύση απόπλυση στα έπιπλα. Χρησιμοποιώντας οικολογικά βιοδιασπώμενα καθαριστικά, ψεκάζουμε ελεγχόμενες ποσότητες νερού αφήνοντας ελάχιστη υγρασία η οποία και στεγνώνει με φυσικό τρόπο. Με τη διαδικασία αυτή, απομακρύνονται λεκέδες, κιτρινίλες κτλ χωρίς να μένουν υπολείμματα από το απορρυπαντικό.

Βήμα 3
Τέλος αφού πραγματοποιηθεί η διαδικασία του καθαρισμού, προχωράμε στην απόσμιση της επιφάνειας που έχει γίνει ο καθαρισμός καναπέ. Με αυτό τον τρόπο γίνεται και περισσότερο αισθητή η φρεσκάδα στα έπιπλα σας μιας και απομακρύνονται οσμές από τσιγάρο, ποτό, φαγητό αλλά και κατοικίδια.

Βήμα 4
Αμέσως μετά το πέρας των διαδικασιών καθαρισμού από την εταιρεία μας το σαλόνι σας είναι πραγματικά καθαρό και, στεγνό ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από λίγες ώρες.

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα τον πλήρη Οικολογικό Βιοκαθαρισμό του σαλονιού σας, εξασφαλίζοντας ένα απόλυτα καθαρό και υγιεινό αποτέλεσμα τόσο για εσάς όσο και για την οικογένεια σας!

βιοκαθαρισμός σε τάπητες, μοκέτες, χαλιά

3. Βιοκαθαρισμος σε Τάπητες / Μοκέτες / Χαλιά

Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό των χαλιών σας, με την μέθοδο του Στεγνού ή Υγρού Βιολογικού καθαρισμού στον χώρο σας, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ο Στεγνός Βιοκαθαρισμός είναι ιδανικός για τα χειροποίητα χαλιά σας διότι τα προστατεύει, τα συντηρεί και τα απαλλάσσει από την σκόνη-χώμα και το μικροβιακό φορτίο!

Αναζωογονείται & αποκαθίσταται η υφή στις ίνες της μοκέτας / χαλιού, ανασηκώνεται το πέλος και ζωντανεύει το χρώμα του χαλιού.

Αφαιρείται το μικροβιακό φορτίο από την μοκέτα/χαλί.

Απομακρύνονται Βακτήρια, παθογόνοι μικροοργανισμοί και Ακάρεα και έτσι ξέρετε ότι θα διατηρείτε ένα υγιεινό περιβάλλον.

Η υπηρεσία του βιοκαθαρισμού συμβάλλει στην προστασία της υγείας σας & της οικογένειάς σας, των πελατών & των εργαζομένων σε επαγγελματικούς χώρους.

4. Βιοκαθαρισμός Πάσης φύσεως Οχημάτων

Ο βιολογικός καθαρισμός των οχημάτων κρίνετε είναι απαραίτητος ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την απομάκρυνση ρύπων και βλαβερών μικροοργανισμών που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των επιβατών.

Τα οικολογικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον και είναι ακίνδυνα για τα παιδιά και για άτομα με αλλεργίες.

Ο απαιτούμενος χρόνος εργασίας για κάθε όχημα κυμαίνεται από 2-3 ώρες, ανάλογα με την περίπτωση.

Ο βιολογικός καθαρισμός των οχημάτων περιλαμβάνει:

Τον καθαρισμό της καμπίνας / σαλονιού
Την αφαίρεση λεκέδων, εξάλειψη οσμών και απολύμανση σε καθίσματα, ταμπλό, σαλόνι, πόρτες, ουρανό, μοκέτες, ζώνες ασφαλείας
Την περιποίηση / ενυδάτωση πλαστικών και δερμάτινων μερών
Τον καθαρισμό Πορτ μπαγκάζ
Την απολύμανση όλων των αεραγωγών της καμπίνας

βιοκαθαρισμός οχημάτων

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2410 617700 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται