Ανάθεση διαχείρισης πολυκατοικίας στην Αύρα

διαχείριση πολυκατοικιών - avragroup

Πως θα επιλέξετε την κατάλληλη εταιρία Διαχείρισης Κοινοχρήστων

Συνήθως η επιλογή εταιρίας παροχής υπηρεσιών έκδοσης κοινοχρήστων στην πολυκατοικία που κατοικείτε, γίνεται είτε με γνώμονα το χαμηλό κόστος, ή με μια σύντομη έρευνα στο διαδίκτυο.

Με όποιο κριτήριο και αν επιλέξετε την εταιρία που θα αναλάβει την Διαχείριση των κοινοχρήστων σας, σημαντικό είναι να σιγουρευτείτε για την πολυετή της πείρα, την τεχνογνωσία και γνώση της κείμενης νομοθεσίας, την ποιότητα των υπηρεσιών της, την άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες σας και να πληροί κάποια βασικά κριτήρια για να εμπιστευτείτε την διαχείριση των χρημάτων της πολυκατοικίας σας, να είναι δηλαδή αξιόπιστη, έντιμη και φερέγγυα.

Πως μπορείτε να αναθέσετε την διαχείριση της πολυκατοικίας σας στην Αύρα Διαχείριση

Βήμα 1
Συγκαλείτε Γενική Συνέλευση της πολυκατοικίας, με θέμα Ανάθεση Διαχείρισης στην εταιρεία με σκοπό να υπογράψουν οι ιδιοκτήτες, το Πρακτικό Γενικής Συνέλευσης για διορισμό της Διαχείρισης σύμφωνα πάντα με την διαδικασία που ορίζει η Σύσταση Οριζόντιας Ιδιοκτησίας της πολυκατοικίας.

Βήμα 2
Εφόσον υπογραφεί το Πρακτικό Γενικής Συνέλευσης για διορισμό της Διαχείρισης δίνεται εξουσιοδότηση στον παλιό διαχειριστή να έρθει σε επαφή με την εταιρεία και να παραδώσει όλα όσα χρειάζονται ώστε να γίνει Παράδοση – Παραλαβή Διαχείρισης.

Βήμα 3
Η εταιρεία, αφού ελέγξει όλα τα παραστατικά που της προσκόμισε ο παλιός διαχειριστής (αποθεματικό, οφειλές κλπ), συντάσσει Πρωτόκολλο Παράδοσης – Παραλαβής το οποίο υπογράφεται από τον παλιό και από τον νέο διαχειριστή βάσει του οποίου αποδεσμεύεται ο παλιός από τη διαχείριση της πολυκατοικίας και δεσμεύεται πλέον η εταιρεία.

Βήμα 4
Η εταιρεία αποστέλλει Ανακοίνωση στην πολυκατοικία στην οποία ανακοινώνονται τα στοιχεία της εταιρείας (τηλέφωνο, διεύθυνση, ωράριο εργασία της εταιρείας κλπ) και ο ακριβής τρόπος με τον οποίο έγινε η Παράδοση – Παραλαβή (αποθεματικό, ανείσπρακτα, απλήρωτα, προπληρωμένα κλπ), ώστε να είναι όλοι πλήρως ενημερωμένοι.

Βασικό μας πλεονέκτημα η online ενημέρωση των πελατών μας!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2410 617700 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται