Απεντόμωση

απεντόμωση - pest control

Απεντόμωση - Pest Control

Με τον όρο απεντόμωση (PestControl) εννοούμε τον έλεγχο και την καταπολέμηση των εντόμων – παρασίτων που προκαλούν προβλήματα και εστίες μόλυνσης. Τα έντομα μεταφέρουν μεγάλο αριθμό παθογόνων μικροοργανισμών, αποτελώντας κίνδυνο για την υγεία των ανθρώπωνκαι η παρουσία τους αποτελεί δείκτη κακών συνθηκών υγιεινής.

Σημαντικός παράγοντας για τον έλεγχο και την καταπολέμηση των εντόμων αποτελεί η πρόληψη, η οποία αφορά όλες εκείνες τις ενέργειες που σταματούν την ανάπτυξη, την αναπαραγωγή και την επιβίωση των εντόμων.

Για την καταπολέμηση, εφαρμόζουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο εργασιών, γνωρίζοντας το είδος και την βιολογία του εντόμου, τις ανάγκες του χώρου αλλά και το μέγεθος του προβλήματος επιτυγχάνοντας σημαντική μείωση του πληθυσμού.

Βαδιστικά έντομα

Κατσαρίδα

Μυρμήγκι

Σκορπιός

Κοριός

Ψύλλος

Σκουλήκι

Αράχνη

Σαράκι

Ιπτάμενα έντομα

Κουνούπι

Οικιακή μύγα

Σκόρος

Κυριότεροι μέθοδοι καταπολέμησης εντόμων

απεντόμωση - pest control

Απεντόμωση με ψεκαστήρα χαμηλής πίεσης

Με τον ψεκασμό χαμηλής πίεσης ψεκάζουμε το διάλυμα που έχουμε παρασκευάσει σε επιφάνειες όπου τα έντομα κινούνται και φωλιάζουν.

Ανάλογα το έντομο που επιθυμούμε να καταπολεμήσουμε επιλέγουμε το κατάλληλο εντομοκτόνο και εφαρμόζουμε συνήθως περιμετρικά των κτιρίων, πόρτες, σιφώνια, φρεάτια κλπ. εστιάζοντας στα επίμαχα σημεία ώστε να διασφαλίσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τα εντομοκτόνα που χρησιμοποιούνται είναι υγειονομικής σημασίας, καταπολεμούν αποτελεσματικά και είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Απεντόμωση με ψεκαστήρα υψηλής πίεσης

Ο ψεκασμός με ψεκαστήρα υψηλής πίεσης εφαρμόζεται σε μεγάλους χώρους και επιφάνειες, με έντονη προσβολή εντομών.

Σε χώρους δηλαδή οπού υπάρχει δυσκολία, και δεν είναι εφικτόνα καλυφθούν με συμβατικό ψεκασμό.

Ενδείκνυται κυρίως για εφαρμογές σε αποθηκευτικούς, βιομηχανικούς, εξωτερικούς χώρους και σε μεγάλες εκτάσεις.

Καλέστε μας σήμερα για έναν δωρεάν έλεγχο του οικιακού ή του επαγγελματικού σας χώρου!

νεφελοψεκασμός

Νεφελοψεκασμός (Fogging)

Με την μέθοδο του νεφελοψεκασμού, κατά την εφαρμογή το εντομοκτόνο σκεύασμα διοχετεύεται ομοιόμορφα σε μορφή νέφους στο χώρο, σε πολύ μικρής διαμέτρου σταγονίδια (μικροσταγονίδια), καλύπτοντας όλες τις επιφάνειες και πετυχαίνοντας την διεισδυτικότητα του σε δυσπρόσιτα σημεία.

Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης μεθόδου είναι άμεσα και εντυπωσιακά.

Απεντόμωση με gel

Η απεντόμωση με gel εφαρμόζεται για την καταπολέμηση της κατσαρίδας (κυρίως της γερμανικής κατσαρίδας – blattella germanica) και των μυρμηγκιών.

Είναι εντομοκτόνο στομάχου διαθέτει τροφοελκυστικές ουσίες ώστε να προσελκύει τα έντομα και τοποθετείτε με δοσομετρικό πιστόλι δόλωσης σε μικροποσότητες.

Εφαρμόζεται σε εσωτερικούς χώρους, σε οικίες, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, επαγγελματικούς χώρους, αποθήκες τροφίμων, ξενοδοχεία, νοσοκομεία κλπ.

Πρόκειται για μια ασφαλή εφαρμογή μ’ ένα άοσμο σκεύασμα, μη τοξικό, ασφαλή για τον άνθρωπο, τα κατοικίδια και το περιβάλλον.

Απεντόμωση με gel

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2410 617700 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται