Καθαριότητα Πολυκατοικιών

Καθαριότητα Πολυκατοικίας Λάρισα - Έντυπο εποπτείας ροής εργασιών

Καθαριότητα κοινοχρήστων χώρων πολυκατοικίας

Κατά την γνώμη μας η συντήρηση καθαριότητας της πολυκατοικίας αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την καλή λειτουργία του εκάστοτε κτηρίου.

Η Αύρα Διαχείριση καταγράφει τις ανάγκες των πελατών της και ανάλογα προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση με ένα αναλυτικό πρόγραμμα εργασιών υψηλής ποιότητας για την καθαριότητα της πολυκατοικίας, προκειμένου να σας προσφέρει το πιο αποτελεσματικό και συμφέρον πακέτο υπηρεσιών που από κοινού έχει συμφωνηθεί.

Η συχνότητα των επισκέψεων και το πρόγραμμα εργασιών για την καθαριότητα που ορίζετε και ακολουθούμε σε κάθε πολυκατοικία προσαρμόζεται και διαμορφώνεται ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες και της ιδιαιτερότητες του κάθε κτηρίου.

Η Αύρα Διαχείριση καινοτομώντας, έχει καθιερώσει την ανάρτηση του Εντύπου εποπτείας ροής εργασιών στον πίνακα ανακοινώσεων της κάθε πολυκατοικίας, με σκοπό να διαπιστώνεται η εκτέλεση και η συχνότητα των υπηρεσιών καθαρισμού από τους διαμένοντες αλλά και από τον επόπτη της εταιρίας μας.

Ενδεικτικό πρόγραμμα για καθαριότητα πολυκατοικίας

Κλιμακοστάσιο και διάδρομοι ορόφου

Σκούπισμα και σφουγγάρισμα του κλιμακοστασίου από το ισόγειο έως τον τελευταίο όροφο. Σκουπίζουμε & σφουγγαρίζουμε όλους τους διαδρόμους, σκάλες και είσοδο της πολυκατοικίας. Δεν ξεχνάμε ποτέ να καθαρίζουμε και τα σοβατέπι που υπάρχουν στους κοινόχρηστους χώρους.

Κεντρική Είσοδος

Σκούπισμα και σφουγγάρισμα της εισόδου, καθαρίζουμε τα τζάμια τα θυροτηλέφωνα και το πατάκι της κεντρικής εισόδου της πολυκατοικίας.

Καμπίνα ανελκυστήρα

Σκούπισμα και σφουγγάρισμα του δαπέδου, καθαρισμός του καθρέπτη, των τοιχωμάτων της μπουτονιέρας εσωτερικά και εξωτερικά σε όλους τους ορόφους, καθαρισμός της πόρτας εσωτερικά και εξωτερικά αλλά και της οροφής.

Κάγκελα

Καθαρίζουμε τα κάγκελα των διαδρόμων πάνω-κάτω συνολικά και την κουπαστή. Κατά τον καθαρισμό προσέχουμε να μην μένουν υπολείμματα, ανάμεσα στις γωνίες.

Παράθυρα Κλιμακοστασίου

Καθαρίζουμε όλα τα παράθυρα του κλιμακοστασίου

Διακόπτες

Καθαρίζουμε όλους τους διακόπτες φωτισμού

Φωτιστικά

Καθαρίζουμε τα κοινόχρηστα φώτα

Πυροσβεστήρες

Καθαρίζουμε τους πυροσβεστήρες που μπορεί να υπάρχουν ανά όροφο

Αράχνες

Καθαρίζουμε τις αράχνες που υπάρχουν εσωτερικά στην πολυκατοικία, από ταβάνια, σκάλες, γωνίες.

Ντουλάπια

Καθαρίζουμε όλα τα ντουλάπια, εάν υπάρχουν στους διαδρόμους και στην είσοδο. Επίσης καθαρίζουμε τα ντουλάπια της ΔΕΗ & της ΥΔΡΕΥΣΗΣ μέσα και έξω.

Υπόγειο

Καθαρίζουμε τα υπόγεια, τους διαδρόμους των αποθηκών σκουπίζουμε το λεβητοστάσιο – μηχανοστάσιο και τις πόρτες τους

Ταράτσα

Σκούπισμα και πλύσιμο

Γραμματοκιβώτια

Καθαρίζουμε τα γραμματοκιβώτια εξωτερικά

Πυλωτή – Ακάλυπτοι

Σκούπισμα, πλύσιμο και ξαράχνιασμα του κοινόχρηστου περιβάλλον χώρου της πολυκατοικίας

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2410 617700 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται