Διαχείριση Πολυκατοικιών

Αύρα διαχείριση

Δουλεύουμε με συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό

Έχοντας άριστη και εξειδικευμένη γνώση όλων των αναγκών ενός κτιρίου και λειτουργώντας, πάντα, με συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, μέσα από την πολυετή μας πείρα αναλαμβάνουμε την επίλυση θεμάτων που μπορεί να προκύψουν στην πολυκατοικία σας, με την υποστήριξη του έμπειρου προσωπικού μας.

Η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών σε συνδυασμό με την άμεση διεκπεραίωση των καθηκόντων μας, αποτελεί τον κατευθυντήριο άξονα δράσης μας.

Η αντικειμενικότητα της εταιρίας μας στην εκτέλεση των διαχειριστικών καθηκόντων αποτελεί εγγύηση για την ορθή λειτουργία της πολυκατοικίας και την δίκαιη κατανομή των δαπανών απαλλάσσοντας σας από την ευθύνη συλλογής χρημάτων και επίλυσης προβλημάτων της πολυκατοικίας.

Η πείρα όλων των ανθρώπων που στελεχώνουν την αύρα Διαχείριση με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων παρακολούθησης των οικονομικών στοιχείων των κτιρίων, διασφαλίζει την ικανότητά της να αντεπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις που παρουσιάζει το σύγχρονο κτιριακό περιβάλλον.

Αρμοδιότητες & Υποχρεώσεις που αναλαμβάνουμε με την ανάληψη διαχείρισης της πολυκατοικίας σας

Έκδοση Κοινοχρήστων

  • Εκδίδουμε & μοιράζουμε τα κοινόχρηστα μέσα στο τελευταίο πενθήμερο του μήνα σε όλα τα διαμερίσματα.
  • Αποστέλλουμε με email τα ειδοποιητήρια κοινοχρήστων σε ενοικιαστή και ιδιοκτήτη.

Είσπραξη Κοινοχρήστων

  • Φροντίζουμε για την έγκαιρη είσπραξη των κοινοχρήστων δαπανών από τα διαμερίσματα, με εισπράκτορες της εταιρείας μας, σύμφωνα με τις προγραμματισμένες ημερομηνίες και ώρες είσπραξης.
  • Η πληρωμή των κοινοχρήστων σας μπορεί να γίνει, κατόπιν επίσκεψης στο γραφείο μας η με τηλεφωνικό ραντεβού, με μετρητά ή κάρτα.
  • Κατάθεση σε Τράπεζα

Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε κατάθεση με ebanking (δείτε τις τράπεζες) ή πληρωμή με κάρτα μέσα από την ιστοσελίδα μας.

Επίβλεψη Πολυκατοικίας & Εργασίες - Βλάβες

  • Τακτική εποπτεία στην πολυκατοικία για τον έλεγχο και εντοπισμό τυχόν προβλημάτων όπως: καμμένες λάμπες, βλάβες στους κοινόχρηστους χώρους, επιθεώρηση καθαριότητας, κλπ.
  • Για εργασίες – βλάβες που το κόστος τους είναι άνω των 350,00€ διενεργούμε Γενική Συνέλευση ώστε να αποφασίσουν οι ιδιοκτήτες για την ανάθεση και εκτέλεση της εργασίας.

Πετρέλαιο & Ανεφοδιασμός

Ελέγχουμε τη στάθμη του πετρελαίου και κάνουμε ανεφοδιασμό, όπου αυτό απαιτείται. Ο ανεφοδιασμός γίνεται πάντα με την παρουσία ενός ή και περισσοτέρων από τους διαμένοντες στην πολυκατοικία.

Μετρήσεις & Αρχείο

Καταγράφουμε και φωτογραφίζουμε τους μετρητές θέρμανσης (πετρέλαιο ή φυσικό αέριο) πάντα την τελευταία ημέρα του μήνα. Διατηρούμε Digital αρχείο των φωτογραφιών και το ανεβάζουμε στο My aura σχετικά με τις μονάδες κατανάλωσης θέρμανσης του κάθε διαμερίσματος.

Παραστατικά εξόδων

Διατηρούμε αρχείο πενταετίας με όλα τα παραστατικά των εξόδων που έχουν πραγματοποιηθεί και έχουν χρεωθεί στην πολυκατοικία σας.

Γενικές Συνελεύσεις

Την περίοδο του Σεπτεμβρίου/Δεκεμβρίου διοργανώνουμε τις Ετήσιες Γενικές Συνελεύσεις σε όλες τις πολυκατοικίες που διαχειριζόμαστε. Κατά την διάρκεια του έτους διενεργούνται Έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο λαμβάνοντας αποφάσεις για κάθε θέμα που αφορά την πολυκατοικία.

Νομικό Τμήμα

Εξειδικευμένο νομικό τμήμα καλύπτει την λειτουργιά της εταιρίας μας καθώς και τα ανακύπτοντα θέματα της διαχείρισης, ενεργώντας οτιδήποτε κρίνεται αναγκαίο και απαραίτητο για την αντιμετώπιση και εξεύρεση κάθε δυνατής και ορθής επίλυσης των θεμάτων που καθημερινά ανακύπτουν.

Έντυπο Ρύθμισης Οφειλών Ανείσπρακτων Κοινοχρήστων

Συνθέτουμε το Έντυπο Ρύθμισης Οφειλών με σκοπό να βοηθήσουμε τους συνδιαμένοντες να διευθετήσουν την οφειλή των κοινοχρήστων τους με μηνιαίες δόσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2410 617700 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται