avra group

Όλοι οι εργαζόμενοι είναι άνθρωποι που μπορούν να χαρακτηριστούν αφανείς ήρωες της καθημερινότητας, αναμφίβολα μέσα σε αυτούς ανήκουν και οι άνθρωποι της αύρα Διαχείριση που είναι πάντα δίπλα μας, που για ακόμη μία φορά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες για την αποκατάσταση των ζημιών και των καταστροφών από την πλημμύρα Daniel σε όλη τη Θεσσαλία με αυταπάρνηση, υποστηρικτικότητα, κοινωνική ευαισθησία και σεβασμό προς τους πληγέντες και τις ανθρώπινες αξίες.

Θέλοντας να μοιραστούμε λοιπόν μαζί τους τις εμπειρίες τους, την καθημερινότητά τους και τις δύσκολες στιγμές τους, συνομιλήσαμε με τον Κώστα Σακελλαρίου, την Μαρία Γιαννέλου και την Ειρήνη Ζιακούλη οι οποίοι εκπροσωπώντας όλους τους εργαζόμενους της εταιρίας μάς περιγράφουν πως βίωσαν και αντιμετώπισαν τις δύσκολες καταστάσεις που κλήθηκαν να διαχειριστούν και να λύσουν.

avra group

Ο Κώστας Σακελλαρίου μας πηγαίνει τέσσερα χρόνια πίσω σε μία πρωτόγνωρη επαγγελματική κατάσταση για αυτόν, την πανδημία. Με ανεπτυγμένο το αίσθημα ευθύνης για την ιδιωτική και δημόσια υγεία για την ασφάλεια όλων μας, ανταποκρινόμασταν με εξαντλητικούς ρυθμούς, βάζοντας στην άκρη τους εαυτούς μας, την προσωπική και οικογενειακή μας ζωή, υπηρετώντας οποιαδήποτε ώρα και στιγμή για μεγάλο διάστημα τις ανάγκες των δημόσιων και ιδιωτικών χώρων για εφαρμογές Μικροβιοκτονίας. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και αυτή την περίοδο στον τόπο μας, που οι ρυθμοί ήταν ίδιοι με τότε, τονίζοντάς μας όμως ότι δεν έχει βρεθεί ξανά σε τόσο δύσκολες συνθήκες μαζικής καταστροφής.

«Επιχειρούσαμε καθημερινά σε όλη την Θεσσαλία, σε πολύ δύσκολες συνθήκες παρέχοντας υπηρεσίες Μικροβιοκτονίας ακόμη και σε δύσκολα προσβάσιμες περιοχές, σε όλους τους χώρους, μετά την περισυλλογή νεκρών ζώων καθοδηγούμενοι καθημερινά από το Υπουργείο Υγείας με τη σωστή μεθοδολογία» δηλώνει στα Πρόσωπα και προσθέτει:

«Αυτό που μας δίνει δύναμη και ανταποκρινόμαστε με επάρκεια και ανιδιοτέλεια είναι η ανακούφιση που νιώθει ο κόσμος όταν μας βλέπει, η βοήθεια που μας προσφέρει, η ανησυχία που νιώθει για το πως είμαστε όταν εργαζόμαστε σε δύσκολες συνθήκες. Η αλληλεγγύη που εισπράττουμε».

Πηγή: https://www.larissanet.gr/2023/12/31/oi-anthropoi-tis-avra-diacheirisi/

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται