ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ | ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ - αύρα | AVRA | ΚΑΤΕΡΙΝΗ

place
Παρμενίωνος 48, Κατερίνη
mail
katerini@avragroup.gr
callme
Καλέστε μας στο 23510 61710
insta
twitter
prosfora
Title
Μετάβαση στο περιεχόμενο

--------------
Πως θα επιλέξετε την κατάλληλη εταιρία Διαχείρισης  Κοινοχρήστων;
--------------

Συνήθως η επιλογή εταιρίας παροχής υπηρεσιών έκδοσης κοινοχρήστων στην πολυκατοικία που κατοικείτε, γίνεται είτε με γνώμονα το χαμηλό κόστος, ή με μια σύντομη έρευνα στο διαδίκτυο.
Με όποιο κριτήριο και αν επιλέξετε την εταιρία που θα αναλάβει την διαχείριση των κοινοχρήστων σας, σημαντικό είναι να σιγουρευτείτε για την πολυετή της πείρα, την τεχνογνωσία και γνώση της κείμενης νομοθεσίας, την ποιότητα των υπηρεσιών της, την άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες σας και να πληροί κάποια βασικά κριτήρια για να εμπιστευτείτε την διαχείριση των χρημάτων της πολυκατοικίας σας, να είναι δηλαδή αξιόπιστη, έντιμη και φερέγγυα.

 --------------
Πως μπορείτε να αναθέσετε την διαχείριση της πολυκατοικίας σας στην "αύρα";
 --------------
 

1. Συγκαλείτε γενική συνέλευση της πολυκατοικίας, με θέμα ανάθεση διαχείρισης στην εταιρεία με σκοπό να υπογράψουν οι ιδιοκτήτες, το πρακτικό γενικής συνέλευσης για διορισμό της διαχείρισης σύμφωνα πάντα με την διαδικασία που ορίζει η σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας της πολυκατοικίας.

2. Εφόσον υπογραφεί το πρακτικό γενικής συνέλευσης για διορισμό της διαχείρισης δίνεται εξουσιοδότηση στον παλιό διαχειριστή να έρθει σε επαφή με την εταιρεία και να παραδώσει όλα όσα χρειάζονται ώστε να γίνει παράδοση - παραλαβή διαχείρισης.

3. Η εταιρεία, αφού ελέγξει όλα τα παραστατικά που της προσκόμισε ο παλιός διαχειριστής (αποθεματικό, οφειλές κλπ), συντάσσει πρωτόκολλο παράδοσης - παραλαβής το οποίο υπογράφεται από τον παλιό και από τον νέο διαχειριστή βάσει του οποίου αποδεσμεύεται ο παλιός από τη διαχείριση της πολυκατοικίας και δεσμεύεται πλέον η εταιρεία.

4. Η εταιρεία αποστέλλει ανακοίνωση στην πολυκατοικία στην οποία ανακοινώνονται τα στοιχεία της εταιρείας (τηλέφωνο, διεύθυνση, ωράριο εργασία της εταιρείας κλπ) και ο ακριβής τρόπος με τον οποίο έγινε η παράδοση - παραλαβή (αποθεματικό, ανείσπρακτα, απλήρωτα, προπληρωμένα κλπ), ώστε να είναι όλοι πλήρως ενημερωμένοι.


Επιστροφή στο περιεχόμενο