ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ - αύρα | AVRA | ΚΑΤΕΡΙΝΗ

place
Παρμενίωνος 48, Κατερίνη
mail
katerini@avragroup.gr
callme
Καλέστε μας στο 23510 61710
insta
twitter
prosfora
Title
Μετάβαση στο περιεχόμενο

-----------
Ασφάλιση Υγείας
------------

Σε μία εποχή που τα ασφαλιστικά ταμεία και το σύστημα υγείας καθημερινά αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, ο κάθε ένας από εμάς χρειάζεται μια δικλείδα ασφαλείας για να μπορεί να έχει μια αξιοπρεπή περίθαλψη όποτε αυτή απαιτηθεί.

Με την ιδιωτική ασφάλιση θα μπορείτε να είστε σίγουροι, ότι με ένα μικρό ποσό κάθε χρόνο, θα είστε εξασφαλισμένοι και θα έχετε πρόσβαση στις καλύτερες ιδιωτικές κλινικές και στα πιο σύγχρονα πολυιατρεία & διαγνωστικά κέντρα πανελλαδικά, για τη διεξαγωγή όλων των απαραίτητων προληπτικών εξετάσεων και ελέγχων.

Επιπλέον μπορεί να σας προσφέρει πλήθος μοναδικών παροχών, για να έχετε πάντα αυτό που θέλετε τη στιγμή που το χρειάζεστε.
 
Ο ασφαλιστικός μας σύμβουλος με την εμπειρία και την υποστήριξή του θα φροντίσει με ασφάλεια και επαγγελματισμό, μέσα από μια γκάμα ασφαλιστικών εταιριών, στην ορθότερη και οικονομικότερη λύση για εσάς.

Εκφράζοντας τις ανησυχίες και τις απορίες σας, μαζί θα δημιουργήσουμε  το πρόγραμμα που είναι στα μέτρα σας, ώστε να βρούμε την καλύτερη παροχή για την ασφάλεια υγείας και περίθαλψης σας.
------------
Ομαδικά Προγράμματα Ζωής, Ατυχημάτων και Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης.
------------

 
Σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον, στόχος της επιχείρησής σας είναι να διασφαλίσει την κερδοφορία και την ανάπτυξή της. Πέρα από το πελατολόγιο και τα περιουσιακά της στοιχεία, το πιο σημαντικό στοιχείο της επιχείρησής σας είναι αναμφίβολα οι εκείνοι που ζουν και εργάζονται για αυτή.

 
Οι άνθρωποι σας…
Η ομαδική ασφάλιση παρέχει:

1. Ασφάλιση ζωής (απώλεια ζωής από οποιαδήποτε αιτία).
2. Ασφάλιση Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας από Ασθένεια.
3. Ασφάλιση ατυχημάτων.
4. Ασφάλιση προσωρινής ανικανότητας από ατύχημα ή ασθένεια.
5. Νοσοκομειακό επίδομα.
6. Ευρεία νοσοκομειακή περίθαλψη.
7. Έξω - νοσοκομειακή περίθαλψη.
8. Κάλυψη ιατροφαρμακευτικών εξόδων από Ατύχημα.
9. Παροχές Μητρότητας.
10. Χειρουργικό επίδομα.
11. Επίδομα σοβαρών ασθενειών.

 
"Η ομαδική ασφάλιση δεν αποτελεί κόστος για την εταιρία σας, αλλά επένδυση σε αυτή. Επενδύστε στους ανθρώπους σας."Επιστροφή στο περιεχόμενο