ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ - αύρα | AVRA | ΚΑΤΕΡΙΝΗ

place
Παρμενίωνος 48, Κατερίνη
mail
katerini@avragroup.gr
callme
Καλέστε μας στο 23510 61710
insta
twitter
prosfora
Title
Μετάβαση στο περιεχόμενο


Ασφάλειες με... "αύρα".
----------
Ασφάλιση Ιδιωτών
----------

 
Για εμάς στην "αύρα" η Ασφάλιση Ιδιωτών αποτελεί μια ιδιαίτερη υπόθεση, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι για τον καθένα μας η ζωή του, η οικογένεια του, η περιουσία του.

Αξιολογώντας τις ανάγκες σας, με κριτήριο την καλύτερη κάλυψη, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, η Ασφάλιση Ιδιωτών, προσφέρει:

Ασφαλιστικά προγράμματα ζωής και υγείας.
Γενικές ασφαλίσεις ( Αυτοκινήτων, Κατοικίας, σκαφών κλπ..).

Θωρακίζοντας την καθημερινότητα σας, το μέλλον το δικό σας ή της οικογένειας σας.

Μελετώντας τις τάσεις της αγοράς, και αφού επιβεβαιώσουμε κατά την προσωπική μας συνάντηση, εντοπίζουμε τα σημεία που πιθανώς χρήζουν βελτίωσης καλύπτοντας τις ανάγκες σας επαρκώς, προχωρώντας στην σύναψη του συμβολαίου.

Μεριμνούμε ώστε οι διαδικασίες σε επερχόμενη ζημιά να ολοκληρωθούν υπό την καθοδήγησή μας, με τον πλέον εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο.

 
 
 
-----------
Ασφάλιση Αυτοκινήτου - Μοτοσυκλέτας
-----------

 
Η σωστή επιλογή για την ασφάλεια του οχήματος σας θα σας γλυτώσει από επιπλέον κόπο και έξοδα. Πέραν της υποχρεωτικής κάλυψης Αστικής Ευθύνης, μπορούμε να ασφαλίσουμε το όχημα σας για προαιρετικούς κινδύνους, όπως:

Κλοπή.
Φωτιά.
Τρομοκρατικές Ενέργειες.
Πολιτικές Ταραχές.
Φυσικά φαινόμενα.
Θραύση κρυστάλλων.
Κακόβουλες ενέργειες.
Κάλυψη οδικής βοήθειας.
 
Οι βασικές καλύψεις αστικής ευθύνης εντάσσονται μέσα σε «έξυπνα» οικονομικά προγράμματα ασφάλισης με το μήνα, τρίμηνο, εξάμηνο ή και ετήσιο.
 
Μπορείτε άμεσα να επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις λόγω επαγγέλματος που ισχύουν (ανέργους, αστυνομικούς, στρατιωτικούς, δημοσίους υπαλλήλους) μειώνοντας κι άλλο τα ασφάλιστρά σας.----------
Ασφάλιση Επιχειρήσεων
----------
 

Η Ασφάλιση Επιχειρήσεων, ανεξάρτητου μεγέθους ή του αντικειμένου δραστηριότητας, λόγω των  κινδύνων αποτελεί μια σημαντική υπόθεση. Διαθέτουμε την γνώση και την εμπειρία για να σας καθοδηγήσουμε ώστε να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα και την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης σας από οποιοδήποτε κίνδυνο απειλείστε.

Τα  ασφαλιστήρια συμβόλαια με την διαμεσολάβηση  του γραφείου μας περιλαμβάνουν τις σημαντικότερες καλύψεις για τις κτιριακές εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό μιας επιχείρησης, παρέχοντας τους προστασία από πιθανούς κινδύνους.
 
Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές από τις βασικότερες καλύψεις:

Πυρκαγιά από οποιαδήποτε αιτία.
Πλημμύρα, θύελλα, καταιγίδα.
Σεισμός και πυρκαγιά συνεπεία σεισμού.
Καθίζηση, κατολίσθηση.
Μηχανολογικών και Ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.
Τρομοκρατικές Ενέργειες.
Ευρεία Έκρηξη.
Πτώση Αεροσκαφών.
Κλοπή με διάρρηξη - ληστεία.
Θραύση κρυστάλλων.
Κακόβουλες Ενέργειες.
Ασφάλιση Χρημάτων.-----------
Ταξιδιωτική Ασφάλιση
-----------

 
Η Ταξιδιωτική Ασφάλιση πρόκειται είτε για ατομικά είτε ομαδικά ασφαλιστήρια συμβόλαια που στόχο έχουν να προστατεύουν τον ταξιδιώτη σε οποιαδήποτε μέρος του κόσμου.

Όλων των ειδών τα ταξίδια, είτε πρόκειται για επαγγελματικούς είτε προσωπικούς λόγους, άλλοτε αποσκοπούν σε επαγγελματικούς στόχους και άλλοτε σε προσωπική διασκέδαση και αναψυχή.

"Προστατεύουμε το ταξίδι σας, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό ώστε να μη θέτετε σε κίνδυνο τις συγκεκριμένες ημέρες."

 
Ενδεικτικές καλύψεις:
 
Καλύψεις νοσηλείας μέχρι 12.000.000 ευρώ.
Προσωπική Αστική Ευθύνη.
Καθυστερημένη Αναχώρηση ή/και Απώλεια Αναχώρησης.
Προσωπικά Χρήματα, διαβατήρια και Έγγραφα.
Νομικές δαπάνες & Συνδρομή.
Παροχές σε περίπτωση Ληστείας.
Κάλυψη Αεροπειρατείας/Πειρατείας.
Ειδικές καλύψεις για επαγγελματικά ταξίδια.
-----------
Ασφάλιση Υγείας
------------

Σε μία εποχή που τα Ασφαλιστικά Ταμεία και το Σύστημα Υγείας καθημερινά αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, ο κάθε ένας από εμάς χρειάζεται μια δικλείδα ασφαλείας για να μπορεί να έχει μια αξιοπρεπή περίθαλψη όποτε αυτή απαιτηθεί.

Με την ιδιωτική ασφάλιση θα μπορείτε να είστε σίγουροι, ότι με ένα μικρό ποσό κάθε χρόνο, θα είστε εξασφαλισμένοι και θα έχετε πρόσβαση στις καλύτερες Ιδιωτικές Κλινικές και στα πιο σύγχρονα Πολυιατρεία & Διαγνωστικά Κέντρα Πανελλαδικά, για τη διεξαγωγή όλων των απαραίτητων προληπτικών εξετάσεων και ελέγχων.

Επιπλέον μπορεί να σας προσφέρει πλήθος μοναδικών παροχών, για να έχετε πάντα αυτό που θέλετε τη στιγμή που το χρειάζεστε.
 
Ο ασφαλιστικός μας σύμβουλος με την εμπειρία και την υποστήριξή του θα φροντίσει με ασφάλεια και επαγγελματισμό, μέσα από μια γκάμα Ασφαλιστικών Εταιριών, στην ορθότερη και οικονομικότερη λύση για εσάς.

Εκφράζοντας τις ανησυχίες και τις απορίες σας, μαζί θα δημιουργήσουμε  το πρόγραμμα που είναι στα μέτρα σας, ώστε να βρούμε την καλύτερη παροχή για την Ασφάλεια Υγείας και Περίθαλψης σας.
------------
Ομαδικά Προγράμματα Ζωής, Ατυχημάτων και Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης.
------------

 
Σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον, στόχος της επιχείρησής σας είναι να διασφαλίσει την κερδοφορία και την ανάπτυξή της. Πέρα από το πελατολόγιο και τα περιουσιακά της στοιχεία, το πιο σημαντικό στοιχείο της επιχείρησής σας είναι αναμφίβολα οι εκείνοι που ζουν και εργάζονται για αυτή.

 
Οι άνθρωποι σας…
Η ομαδική ασφάλιση παρέχει:

Ασφάλιση Ζωής (απώλεια ζωής από οποιαδήποτε αιτία).
Ασφάλιση Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας από Ασθένεια.
Ασφάλιση Ατυχημάτων.
Ασφάλιση Προσωρινής Ανικανότητας από Ατύχημα ή Ασθένεια.
Νοσοκομειακό Επίδομα.
Ευρεία Νοσοκομειακή Περίθαλψη.
Έξω-Νοσοκομειακή Περίθαλψη.
Κάλυψη Ιατροφαρμακευτικών εξόδων από Ατύχημα.
Παροχές Μητρότητας.
Χειρουργικό Επίδομα.
Επίδομα σοβαρών ασθενειών.

 
"Η ομαδική ασφάλιση δεν αποτελεί κόστος για την εταιρία σας, αλλά επένδυση σε αυτή. Επενδύστε στους ανθρώπους σας."


 
 
 
------------
Αστική Ευθύνη
------------

Σύμφωνα με τον ορισμό της Αστικής Ευθύνης ως νομικού όρου,
 
από το Αστικό Δίκαιο πηγάζει η Αστική Ευθύνη για αποκατάσταση της ζημιάς που προκάλεσε κάποιος σε τρίτο παράνομα και υπαίτια.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι οι σκόπιμες ενέργειες, αυτές δηλαδή που προέρχονται από δόλο, δεν είναι δυνατό να καλυφθούν.
 
Το συμβόλαιο αστικής ευθύνης αποζημιώνει σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές που θα προξενηθούν σε τρίτους, από πράξη ή παράλειψή τους και είναι απόρροια αμέλειας.
 
Ενδεικτικά αναφέρουμε κατηγορίες που προσφέρουμε καλύψεις:

1. Αστική Ευθύνη Διαχειριστή πολυκατοικίας.  
2. Αστική Ευθύνη Επιχειρήσεων.
3. Αστική Ευθύνη Ιδιοκτήτη κατοικίας ή κτιρίου, ενοικιαζόμενου ή εξοχικού. Αφορά ατυχήματα που θα συμβούν σε τρίτους (επισκέπτες / ενοίκους της κατοικίας σας) για τα οποία θα θεωρηθείτε υπεύθυνος, ως ιδιοκτήτης.
4. Αστική Ευθύνη Επιπλωμένων Τουριστικών Κατοικιών από Ιδιώτες (Airbnb).

 
 
"Είναι σημαντικό να θυμάστε πως η προσωπική επαφή ανάμεσά στον ασφαλιστή και τον πελάτη είναι κάτι που δεν μπορεί να προσφέρει μια Online ασφάλεια. Με την Αύρα διαχείριση έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε άμεσα με τους ασφαλιστικούς συμβούλους μας οι οποίοι θα είναι κοντά σας όταν τους χρειαστείτε και για οποιαδήποτε απορία έχετε."
 
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο