ΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ | ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ - αύρα | AVRA | ΚΑΤΕΡΙΝΗ

place
Παρμενίωνος 48, Κατερίνη
mail
katerini@avragroup.gr
callme
Καλέστε μας στο 23510 61710
insta
twitter
prosfora
Title
Μετάβαση στο περιεχόμενο

--------------
Αρχικοί & γενικοί καθαρισμοί.
 --------------

Η "αύρα" έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια με τη συνεχή πορεία ανάπτυξης να ανταπεξέλθει στις ιδιαίτερα απαιτητικές εργασίες  των αρχικών και γενικών καθαρισμών δημιουργώντας μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες της, φροντίζοντας να ανταποκρίνεται πάντοτε στις απαιτήσεις τους.

Με αξιοπιστία και απόλυτο σεβασμό τόσο στον πελάτη, όσο και στο χώρο του, είμαστε σε θέση να αναβαθμίζουμε συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, αναλαμβάνοντας να μετατρέψουμε τον κάθε χώρο σε ένα πεντακάθαρο, υγιεινό και φιλικό περιβάλλον.

Αξιολογώντας το χώρο σας παρέχουμε ευέλικτες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες και το χρονοδιάγραμμα κάθε επιχείρησης. Οι μέθοδοι καθαρισμού που εφαρμόζουμε είναι σύμφωνες με τα αυστηρότερα κριτήρια υγιεινής και ασφάλειας με τη χρήση προϊόντων υψηλής ποιότητας, αλλά και τη χρήση μηχανικού εξοπλισμού νέας τεχνολογίας.
 

Αναλαμβάνουμε αρχικούς καθαρισμούς σε:
1. Νεόκτιστους - ανακαινισμένους χώρους
    2. Βιομηχανικά δάπεδα
    3. Χώρους  υγιεινής (wc-αποδυτήρια)
    4. Χώρους παραγωγής
    5. Καθαρισμός υαλοπινάκων, επιγραφών & διαχωριστικώνΓια την τεχνική & οικονομική εκτίμηση του χώρου σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Είμαστε στη διάθεσή σας, κλείνοντας τηλεφωνικά ένα ραντεβού, χωρίς χρέωση ώστε να ενημερωθείτε για της υπηρεσίες καθαριότητας στο χώρο σας οικονομικά και
με την εγγύηση  της "αύρα".Επιστροφή στο περιεχόμενο