ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ - αύρα | AVRA | ΚΑΤΕΡΙΝΗ

place
Παρμενίωνος 48, Κατερίνη
mail
katerini@avragroup.gr
callme
Καλέστε μας στο 23510 61710
insta
twitter
prosfora
Title
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λίγα λόγια για την... "αύρα".

Η ύρα" με πολύχρονη παρουσία στην παροχή υπηρεσιών, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την τεράστια εμπειρία που διαθέτουμε στην διαχείριση πολυκατοικιών, στην απεντόμωση - μυοκτονία, στην καθαριότητα, στον βιοκαθαρισμό και στις ασφάλειες, έχουμε ως στρατηγικό στόχο να απογειώσουμε τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε καθημερινά με καινοτόμες μεθόδους παρέχοντας σας ένα πλήρες φάσμα πρωτοπόρων λύσεων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Προτεραιότητα μας η συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, ώστε να μπορούμε να ικανοποιούμε τις διαφορετικές και ξεχωριστές ανάγκες σας, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξατομίκευση, καθώς και την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες των καιρών προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στην καλύτερη τιμή χωρίς να μειώνουμε την ποιότητα, ώστε να διασφαλίζεται η αποτελεσματικότητα τους.

Πρόθεση μας, η άμεση φροντίδα των προβλημάτων που προκύπτουν, σας απασχολούν και σας ταλαιπωρούν, ώστε να συνδράμουμε στο να γίνει η καθημερινότητά σας ευκολότερη.

Όραμα μας…

"Η δημιουργία ανθρώπινων σχέσεων, ικανοποιημένοι πελάτες που νοιώθουν ασφάλεια δίπλα μας, μέσα από την προθυμία, την ειλικρίνεια και τις παροχές υψηλής ποιότητας που μας χαρακτηρίζουν".
 

Η Ομάδα μας…
Οι πελάτες που μας εμπιστεύονται δεν ζητούν απλά την διευθέτηση των αναγκών τους, αλλά έναν αξιόπιστο συνεργάτη, που έχει την ικανότητα να αντιλαμβάνεται τα προβλήματα τους ώστε να μπορεί με αμεσότητα να δώσει καλύτερη δυνατή λύση!

Κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να είναι εφικτό χωρίς τους ανθρώπους της εταιρίας μας.

Μια ομάδα αποτελούμενη από έμπειρους ανθρώπους με τεχνογνωσία, η οποία σχεδιάζει καθημερινά με μεθοδικότητα και αισιοδοξία τον τρόπο διαχείρισης και αντιμετώπισης του κάθε ζητήματος, δίνοντας σιγουριά στους πελάτες της για το αποτέλεσμα της παροχής της!

Σας υποδεχόμαστε στις νέες, φιλόξενες εγκαταστάσεις μας στην Παρμενίωνος 18, στην πόλη της Κατερίνης.

Κάνουμε χρήση καινοτόμων τεχνολογιών, επενδύοντας προς όφελος σας.

Δυναμώνουμε και εκπαιδευόμαστε συνεχώς πάνω στα αντικείμενα μας για να γίνουμε καλύτεροι.

Είμαστε αποφασιστικοί και πάντα σε ετοιμότητα.

Ενδιαφερόμαστε να σας ακούσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε.

Σχεδιάζουμε τα πάντα με γνώμονα την γρήγορη εξυπηρέτηση σας.

Διαθέτουμε τρομερή ενέργεια.

Είμαστε η ομάδα που έχετε καθημερινά δίπλα σας, δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό, ευελπιστώντας να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας.
Ευχαριστούμε για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια...

Επιστροφή στο περιεχόμενο