ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ - αύρα | AVRA | ΚΑΤΕΡΙΝΗ

place
Παρμενίωνος 48, Κατερίνη
mail
katerini@avragroup.gr
callme
Καλέστε μας στο 23510 61710
insta
twitter
prosfora
Title
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καθαριότητα με... "αύρα".

Η φροντίδα ενός κτιρίου αποτελεί πρόκληση για εμάς…

Η εταιρία μας μέσα από την μακροχρόνια πείρα της στον καθαρισμό πολυκατοικιών και επαγγελματικών χώρων και έχοντας γνώση των αναγκών και ιδιαιτεροτήτων του κάθε κτηρίου, φροντίζει για την δημιουργία κατάλληλων συνθηκών υγιεινής, για την ανάδειξη της εικόνας του κτιρίου και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής σας μέσα σε αυτό.

Μέλημα μας η ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών μας που σε συνδυασμό με την υποστήριξη των παρεχομένων υπηρεσιών μας, είναι στοιχεία με τα οποία η "αύρα" δημιουργεί ένα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό ικανοποιημένων πελατών.
 
Αναβαθμίζοντας συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, αναπτύσσουμε νέες μεθόδους καθαρισμού, με τη χρήση προϊόντων υψηλής ποιότητας, φιλικών προς το περιβάλλον, αλλά και με τη χρήση εξοπλισμού νέας τεχνολογίας.

"Με τα συνεργεία μας άρτια εκπαιδευμένα στο να ανταποκρίνονται στη σωστή μεθοδολογία του καθαρισμού κτηρίων, δημιουργούμε νέα επίπεδα ποιότητας στον καθαρισμό με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα, και φροντίδα."

 
Τα συνεργεία μας χαρακτηρίζει η ευγένεια, η αξιοπιστία και η άριστη ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών.
Μεριμνώντας για την οργάνωση και διεκπεραίωση των υπηρεσιών καθαρισμού εγγυούμαστε την πλήρη λειτουργία και παρακολούθηση των υπηρεσιών από τους επόπτες καθαριότητας που συντονίζουν, επιβλέπουν και αναλαμβάνουν σε κάθε περίπτωση να εξασφαλίζουν την σωστή λειτουργία του προγράμματος εκτέλεσης εργασιών.

Οι επόπτες, άτομα με μακροχρόνια εμπειρία στον Καθαρισμό, φροντίζουν για την επάρκεια του εξοπλισμού και των υλικών καθαρισμού, διαμορφώνουν το πρόγραμμα του καθαρισμού και παρακολουθούν την υλοποίηση του και παράλληλα με την τεχνογνωσία τους προτείνουν νέες ιδέες που συμβάλουν στην εξέλιξη του έργου.
 

Οι άνθρωποι μας συναποτελούν εγγύηση για την υγιεινή και τον καθαρισμό κτηρίων.

Η "αύρα" προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού σε:

Πολυκατοικίες
Διαμερίσματα & Μονοκατοικίες
Γραφεία εταιρειών
Καταστήματα
Χώροι εστίασης
Αρχικούς & Γενικούς καθαρισμούς νεόκτιστων κτιρίων
Άλλους επαγγελματικούς χώρους

συμπεριλαμβάνοντας ένα σύνολο εργασιών και ενεργειών, αναγκαίων για την δημιουργία συνθηκών υγιεινής, λειτουργικότητας και εμφάνισης.--------------
Ενδεικτικό πρόγραμμα καθαρισμού κοινοχρήστων χώρων πολυκατοικίας.
--------------

Κλιμακοστάσιο και διάδρομοι ορόφου:
Σκούπισμα και σφουγγάρισμα του κλιμακοστασίου από το ισόγειο έως τον τελευταίο όροφο. Σκουπίζουμε & σφουγγαρίζουμε όλους τους διαδρόμους, σκάλες και είσοδο της πολυκατοικίας. Δεν ξεχνάμε ποτέ να καθαρίζουμε και τα σοβατέπι που υπάρχουν στους κοινόχρηστους χώρους.
 
Κεντρική Είσοδος:
Σκούπισμα και σφουγγάρισμα της εισόδου, καθαρίζουμε τα τζάμια τα θυροτηλέφωνα και το πατάκι της κεντρικής εισόδου της πολυκατοικίας.
 
Καμπίνα ανελκυστήρα:
Σκούπισμα και σφουγγάρισμα του δαπέδου, καθαρισμός του καθρέπτη, των τοιχωμάτων της μπουτονιέρας εσωτερικά και εξωτερικά σε όλους τους ορόφους, καθαρισμός της πόρτας εσωτερικά και εξωτερικά αλλά και της οροφής.
 
Κάγκελα:
Καθαρίζουμε τα κάγκελα των διαδρόμων πάνω-κάτω συνολικά και την κουπαστή. Κατά τον καθαρισμό προσέχουμε να μην μένουν υπολείμματα, ανάμεσα στις γωνίες.

Παράθυρα Κλιμακοστασίου:
Καθαρίζουμε όλα τα παράθυρα του κλιμακοστασίου.

Διακόπτες:
Καθαρίζουμε όλους τους διακόπτες φωτισμού.

Φωτιστικά:
καθαρίζουμε τα κοινόχρηστα φώτα.
 
Πυροσβεστήρες:
Καθαρίζουμε τους πυροσβεστήρες που μπορεί να υπάρχουν ανά όροφο.

Αράχνες:
Καθαρίζουμε τις αράχνες που υπάρχουν εσωτερικά στην πολυκατοικία, από ταβάνια, σκάλες, γωνίες.

Ντουλάπια:
Καθαρίζουμε όλα τα ντουλάπια, εάν υπάρχουν στους διαδρόμους και στην είσοδο. Επίσης καθαρίζουμε τα ντουλάπια της ΔΕΗ & της ΥΔΡΕΥΣΗΣ μέσα και έξω.
 
Υπόγειο:
Καθαρίζουμε τα υπόγεια, τους διαδρόμους των αποθηκών σκουπίζουμε το λεβητοστάσιο - μηχανοστάσιο και τις πόρτες τους.

Ταράτσα
:
Σκούπισμα και πλύσιμο.

Γραμματοκιβώτια:
Καθαρίζουμε τα γραμματοκιβώτια εξωτερικά.

Πυλωτή -
Ακάλυπτοι:  
Σκούπισμα, πλύσιμο και ξαράχνιασμα του κοινόχρηστου περιβάλλον χώρου της πολυκατοικίας.

Κατά την γνώμη μας η συντήρηση καθαριότητας της πολυκατοικίας αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την καλή λειτουργία του εκάστοτε κτηρίου.

Η "αύρα" καταγράφει τις ανάγκες των πελατών της και ανάλογα προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση με ένα αναλυτικό πρόγραμμα εργασιών υψηλής ποιότητας, προκειμένου να σας προσφέρει το πιο αποτελεσματικό και συμφέρον πακέτο υπηρεσιών που από κοινού έχει συμφωνηθεί.

Η συχνότητα των επισκέψεων και το πρόγραμμα εργασιών που ορίζετε και ακολουθούμε σε κάθε πολυκατοικία προσαρμόζεται και διαμορφώνεται ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες και της ιδιαιτερότητες του κάθε κτηρίου.

Η "αύρα" καινοτομώντας, έχει καθιερώσει την ανάρτηση του Εντύπου εποπτείας ροής εργασιών στον πίνακα ανακοινώσεων της κάθε πολυκατοικίας, με σκοπό να διαπιστώνεται η εκτέλεση και η συχνότητα των υπηρεσιών καθαρισμού από τους διαμένοντες αλλά και από τον επόπτη της εταιρίας μας.

 
Επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε μαζί την ιδανική προσφορά βασισμένη
στις ανάγκες σας.
 
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
 
 
 
Ενδεικτικό πρόγραμμα καθαρισμού Επαγγελματικών χώρων
Σκούπισμα και σφουγγάρισμα όλων των χώρων των γραφείων.
Αποκομιδή σκουπιδιών και τοποθέτηση καθαρών σακουλών.
Ξεσκόνισμα των γραφείων και άλλων επίπλων ή αντικειμένων που υπάρχουν.
Πλύσιμο των WC.
Καθαρισμός και απολύμανση των χώρων υγιεινής με χρήση ειδικού αφαλατικού και αντιβακτηριδιακού καθαριστικού.
Καθαρισμός τζαμιών και περσίδων.
Καθαρισμός αεραγωγών.
Τακτικός έλεγχος στους τοίχους και θα καθαρίζονται οι λεκέδες.--------------
Αρχικοί & γενικοί καθαρισμοί.
 --------------

Η "αύρα" έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια με τη συνεχή πορεία ανάπτυξης να ανταπεξέλθει στις ιδιαίτερα απαιτητικές εργασίες  των Αρχικών και Γενικών Καθαρισμών δημιουργώντας μακροχρόνιες συνεργασίες  με τους πελάτες της, φροντίζοντας να ανταποκρίνεται πάντοτε στις απαιτήσεις τους.

Με αξιοπιστία και απόλυτο σεβασμό τόσο στον πελάτη, όσο και στο χώρο του, είμαστε σε θέση να αναβαθμίζουμε συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, αναλαμβάνοντας να μετατρέψουμε τον κάθε χώρο σε ένα πεντακάθαρο, υγιεινό και φιλικό περιβάλλον.

Αξιολογώντας το χώρο σας παρέχουμε ευέλικτες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες και το χρονοδιάγραμμα κάθε επιχείρησης. Οι μέθοδοι καθαρισμού που εφαρμόζουμε είναι σύμφωνες με τα αυστηρότερα κριτήρια υγιεινής και ασφάλειας με τη χρήση προϊόντων υψηλής ποιότητας, αλλά και τη χρήση μηχανικού εξοπλισμού νέας τεχνολογίας.
 

Αναλαμβάνουμε Αρχικούς Καθαρισμούς σε:
Νεόκτιστους - Ανακαινισμένους χώρους
    Βιομηχανικά Δάπεδα
    Χώρους  υγιεινής (Wc-Αποδυτήρια)
    Χώρους Παραγωγής
    Καθαρισμός υαλοπινάκων, επιγραφών & διαχωριστικώνΓια την τεχνική & οικονομική εκτίμηση του χώρου σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Είμαστε στη διάθεσή σας, κλείνοντας τηλεφωνικά ένα ραντεβού, χωρίς χρέωση ώστε να ενημερωθείτε για της υπηρεσίες καθαριότητας στο χώρο σας οικονομικά και
με την εγγύηση  της "αύρα".

Επιστροφή στο περιεχόμενο