ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΙΔΙΩΤΩΝ - αύρα | AVRA | ΚΑΤΕΡΙΝΗ

place
Παρμενίωνος 48, Κατερίνη
mail
katerini@avragroup.gr
callme
Καλέστε μας στο 23510 61710
insta
twitter
prosfora
Title
Μετάβαση στο περιεχόμενο

----------
Ασφάλιση Ιδιωτών
----------

 
Για εμάς στην "αύρα" η ασφάλιση ιδιωτών αποτελεί μια ιδιαίτερη υπόθεση, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι για τον καθένα μας η ζωή του, η οικογένεια του, η περιουσία του.

Αξιολογώντας τις ανάγκες σας, με κριτήριο την καλύτερη κάλυψη, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, η ασφάλιση ιδιωτών, προσφέρει:

1. Ασφαλιστικά προγράμματα ζωής και υγείας.
2. Γενικές ασφαλίσεις ( αυτοκινήτων, κατοικίας, σκαφών κλπ).

Θωρακίζοντας την καθημερινότητα σας, το μέλλον το δικό σας ή της οικογένειας σας.

Μελετώντας τις τάσεις της αγοράς, και αφού επιβεβαιώσουμε κατά την προσωπική μας συνάντηση, εντοπίζουμε τα σημεία που πιθανώς χρήζουν βελτίωσης καλύπτοντας τις ανάγκες σας επαρκώς, προχωρώντας στην σύναψη του συμβολαίου.

Μεριμνούμε ώστε οι διαδικασίες σε επερχόμενη ζημιά να ολοκληρωθούν υπό την καθοδήγησή μας, με τον πλέον εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο.

 
 
 
-----------
Ασφάλιση Αυτοκινήτου - Μοτοσυκλέτας
-----------

 
Η σωστή επιλογή για την ασφάλεια του οχήματος σας θα σας γλυτώσει από επιπλέον κόπο και έξοδα. Πέραν της υποχρεωτικής κάλυψης αστικής ευθύνης, μπορούμε να ασφαλίσουμε το όχημα σας για προαιρετικούς κινδύνους, όπως:

1. Κλοπή.
2. Φωτιά.
3. Τρομοκρατικές Ενέργειες.
4. Πολιτικές Ταραχές.
5. Φυσικά φαινόμενα.
6. Θραύση κρυστάλλων.
7. Κακόβουλες ενέργειες.
8. Κάλυψη οδικής βοήθειας.
 
Οι βασικές καλύψεις αστικής ευθύνης εντάσσονται μέσα σε "έξυπνα" οικονομικά προγράμματα ασφάλισης με το μήνα, τρίμηνο, εξάμηνο ή και ετήσιο.
 
Μπορείτε άμεσα να επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις λόγω επαγγέλματος που ισχύουν (ανέργους, αστυνομικούς, στρατιωτικούς, δημοσίους υπαλλήλους) μειώνοντας κι άλλο τα ασφάλιστρά σας.Επιστροφή στο περιεχόμενο